WAT DENKT
IJSSELSTEIN?

Wat denk jij over afvalscheiding?

Er is een test geweest met een extra afvalbak voor PMD (Plastic, Metaal en Drankkartons). Vervolgens zijn er vragen gesteld aan de deelnemers en hebben alle IJsselsteiners de mogelijkheid gehad reactie te geven op diverse vragen.

Wij hebben van 1 februari 2019 t/m 16 februari 2019 diverse vragen gesteld, hier op watdenktijsselstein.nl. De resultaten, zonder filters of conclusies, stellen we graag aan iedereen beschikbaar. Het kan helpen bij meningsvorming of juist ondersteuning bij het maken van keuzes. 

Resultaat

De resultaten zijn na te lezen in onderstaand pdf-document. In het document vind je een vraagboom terug. Die hebben we bijgevoegd om te kunnen begrijpen waardoor de absolute aantallen bij bepaalde vragen veel lager zijn dan bij de vorige vraag. Bijvoorbeeld, als je bij een vraag over hoe je woont aangeeft 'appartement' heb je in principe geen kliko's en zijn daarmee een aantal vragen niet aan de orde.

Er zijn enkele pieken op bepaalde dagen geweest in het aantal ingevulde enquêtes. M.n. adverteren en berichten in de Zenderstreek op Alles Van en IJsselstein 2.0 hebben dit veroorzaakt.

Download

Download hier de resultaten van de enquête.

watdenktijsselstein.nl is een initiatief van vvdijsselstein.nl
Wil je op de hoogte blijven van de volgende vraag, volg ons dan op Facebook
We gebruiken ook de hashtag #wdij

Alleen de antwoorden worden opgeslagen, geen persoonlijke gegevens. Alle antwoorden zijn gegarandeerd anoniem. In Google Analytics worden anonieme gegevens opgeslagen over aantallen bezoekers.